ofertan
kuchnia
rejsy po
mazurach

Lubimy jeść… lubimy gotować…

Nasza propozycja jest szaloną kombinacją tego co nasze, lokalne i tego, co lubimy w innych kuchniach. A przede wszystkim podajemy naszym gościom to, co przeszło surową ocenę naszych przyjaciół. Są dania, z których nie zrezygnujemy chyba do końca świata, np. smażony sandacz saute z unikalnym sosem kurkowym wg koncepcji Kostka. Z drugiej strony wciąż próbujemy, a wielość smaków na świecie sprawia, że nasze menu jest wciąż zmieniającym się, żywym organizmem. Najbardziej jednak cieszą nas przepisy  wyszperane gdzieś ze starych zapisków mamy lub cioci – jeśli próba się powiedzie na statku pojawia się zapach jak z dzieciństwa.

A teraz więcej konkretów: co powiecie na świeżo uwędzoną sielawę lub węgorza? Albo dziczyznę w śliwkach?  A do tego cały kolorowy stół sałat i marynat z domowej spiżarni? A na deser? Sękacz giżycki czy sernik który wczoraj upiekła ciocia? Jeśli choć trochę zgłodnieliście – zapraszamy !

grafika http://wzorcownia-art.pl/ wdrożenie mateusz@adr.pl